Yhteydenotto

TAKSI HARRI SALO ALAVUS

Monipuoliset taksipalvelut sekä luotettava autopurkaamo Alavuudella.

Avoinna:
Taksipalvelut 24h/vrk
Autopurkaamo ma – pe klo 9 – 17

Ota yhteyttä!

Taksipalvelut:
Keijo puh. 4444 666 999, Teuvo puh. 5555 666 8888, Reijo puh. 7777 666 8888

Limusiinipalvelut:
Harri Salo puh. 9999 666 555

Autopurkaamo:
Harri Salo 4444 666 333, Mika Pyylampi 5555 666 7777

Alarannantie 619
90210 ALAVUS

e-mail: auto-purkaamo@rocketmail.fi
www.harrisalo.fi

Y-tunnus: 1321654-5

Voit ottaa meihin yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.

Taksi Harri Salo: Kaikki rekisteristä

Taksi Harri Salo on kuljetus- ja taksipalveluyritys, joka tarjoaa sinulle tarvitsemasi ajoneuvon erityistilaisuuksia ja liiketoimintaa varten. Meillä on laaja valikoima limusiini- ja taksimalleja, joista voit valita, ja niiden hinta eroaa toisistaan. 

1. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa mahdollisimman nopeasti kuljetus- ja taksipalvelumme rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteeseen. Meille on tärkeää rekisteröityä, jos haluat hankkia palvelumme, koska sinulla on enemmän tietoa yrityksestä ja muista tarjoamistamme palveluista.  

Lisäksi sinulla on mahdollisuus lähettää meille palautettamme tai ehdotuksia palveluistamme. Tällä tavalla tiedämme, missä meidän pitäisi kehittyä ja miten aiomme tehdä sen. Sinulle päivitetään myös viimeisimmät päivityksemme ja tarjouksemme. 

2. Rekisterin nimi

Jos haluat rekisteröityä, voit käydä verkkosivuillamme ja siirtyä Autopurkaamo Harri Salon asiakas-, markkinointi- ja uutiskirjeeseen. 

3. Henkilötietojen käsittelyn

tarkoitus Käsittelyn tarkoituksena on hallita asiakassuhteita, täyttää asiakkaan oikeudet ja velvollisuudet sekä käsitellä henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. 

Henkilötietojen käsittelyn avulla tiedämme, kuka tulee sisään ja ulos ajoneuvoistamme. Pystymme myös tuntemaan kuljettajamme matkustajat.

4. Rekisterin tietosisältö

Kun olet sivumme rekisteriosassa, se sisältää seuraavat tiedot, jotka kaikkien asiakkaiden on täytettävä: 

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumerot
  • Organisaatio ja tila
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki.

5. Rekisterin säännölliset tietolähteet

Kaikki rekisteröidyt tiedot kootaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmään. Tästä osiosta henkilökuntamme tekee parhaansa tietojen järjestämiseksi ja suojaamiseksi.  

6. Säännölliset paljastukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja kolmansille osapuolille, paitsi jos Suomen viranomaiset sitä vaativat. Tämän tarkoituksena on suojata asiakkaidemme identiteettiä muilta ihmisiltä, ​​jotka saattavat olla potentiaalinen vaara heille. 

7. Tietojen poistaminen Tiedot

voidaan poistaa henkilön pyynnöstä tai asiakassuhteen päättymisen vuoksi. Se voidaan myös poistaa pysyvästi, jos asiakkaalla on kirjattu rikkomus, onko kyseessä omaisuuden (taksimme tai limusiini) tuhoaminen tai fyysinen vahinko kuljettajillemme. 

8. Rekisterin suojausperiaatteet

Henkilötiedot pidetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten IT-kumppaneiden tietoverkko ja laitteet, joissa rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Taksi Harri Salo | Alarannantie 619 | 788005 ALAVUS 0400 555555 | auto-purkaamo@rocketmail.fi | www.harrisalo.fi