Kuljetus- ja taksipalvelut

MONIPUOLISIA AUTOPALVELUJA

TILATAKSI ALAVUS – MEILTÄ MYÖS MUUT KULJETUSPALVELUT

TAKSIPALVELUT

Taksi Harri Salo kuljettaa Alavuudella ja sen lähiseudulla asiakkaitaan laadukkaasti. Käytössämme ovat pikkubussit (1+16 hlö) ja henkilöautot (1+4 hlö) ja tilataksit (1+8 hlö). Teemme myös inva- ja paarikuljetuksia.

Taksi palvelee asiakkaita 24h/vrk. Pikkubussikuljetukset suoritetaan tilausajoina.

Ota yhteyttä! Keijo puh. 4444 666 999, Teuvo puh. 555 333 444, Reijo puh. 0400 262 777

LIMUSIINI

Uutuus! Kulje tyylikkäästi limusiinilla!  Soveltuu hyvin hääkuljetuksiin tai polttareihin. Palveluun kuuluu auton lisäksi kuljettaja.

Kysy lisää! Harri Salo, limusiinikuljetus, puh. 4444 666 999

Taksi Harri Salo: Taksi- ja limusiinipalvelumme 

Taksi Harri Salo tarjoaa turvallisia ja puhtaita ajoneuvoja, joita voit käyttää missä haluat mennä. Voit varata ne henkilökohtaiseen käyttöön tai varata yhden ajaaksesi sinut määränpäähäsi. Haluamme, että asiakkaamme voivat mennä vapaasti mihin tahansa haluavat, siksi aloitimme tämän yrityksen tarjoamaan helppoa kuljetusta.

Kuinka hankkia palvelumme,

ennen kuin voit hankkia palvelumme, sinun on noudatettava joitain yrityksemme vaatimuksia. Sinun on ensin luotava tili sivustollemme, ennen kuin voit luoda varauksen. Tässä ovat seuraavat vaiheet siitä, miten voit rekisteröityä meihin:

Tilin luominen

 • Käy verkkosivustollamme osoitteessa www.taxiharrisolo.com
 • Kun olet täällä, sinun on etsittävä valikosta Rekisteröi-vaihtoehto. 
 • Jälkeenpäin sinut ohjataan toiselle sivulle, jossa sinun on täytettävä tärkeät tiedot. Tässä on annettavat tiedot:
 • Koko nimi. Liitä mukaan loppuliite, jos sinulla on sellaisia.
 • Yhteystiedot. Tämä sisältää puhelinnumeron ja matkapuhelinnumeron.
 • Sähköpostiosoite. Tämä on tärkeää, jos haluat olla ajan tasalla tarjouksistamme tai tarjouksistamme. 
 • Osoite.
 • Yrityskäytännössämme on pyytää henkilöllisyystodistusta todisteena henkilöllisyytesi todellisuudesta. Kun annat sellaisen, sinun on käytettävä tunnettuja henkilötodistuksia, kuten yritystunnusta ja ajokorttia. Voit liittää sen sivun loppuun jokaisen osan täyttämisen jälkeen.
 • Kun olet valmis, odota vahvistussähköpostia ja tekstiviestiä.
 • Sinun on vahvistettava se tilisi vahvistamiseksi, koska jos se ei ole, emme ota vastaan ​​pyyntöjä sinulta. 
 • Kun olet tarkistanut sen, olet hyvä mennä!

Tarjoamamme taksi- ja limusiinipalvelutyypit

Kun valitset Taksi Harri Salon, löydät laajan valikoiman ajoneuvoja, joita voit käyttää. Meillä on erilaisia ​​takseja ja limusineja. Jos et ole varma, minkä valitset, tutustu seuraaviin palvelujemme tarjoamiin ajoneuvoihin:

Taksi

Jos haluat varata taksin, yrityksemme voi auttaa sinua siinä. Voit käyttää erilaisia ​​taksityyppejä sen mukaan, mihin aiot mennä ja kuinka moni ihminen ajaa kanssasi. Jokainen taksimme vaatii tietyn määrän ihmisiä, jotka voivat ajaa ajoneuvoa. Jos määrä ylittää vaaditun määrän ihmisiä yhdessä taksissa, nimemme taksin, jolla aiot ajaa. 

Tässä ovat seuraavat yrityksemme saatavilla olevat taksit:

Julkiset vuokrataksit

Julkiset vuokrataksit ovat yleisimpiä taksityyppejä, joita löydät mistä tahansa. Nämä vaeltavat ympäriinsä odottaen, että matkustajat liputtavat heidät alas. Heillä on myös taksi-merkki katon päällä. 

Löydät taksimme ympäri kaupunkia, ja jos löydät, sinun ei tarvitse huolehtia hinnan huijaamisesta, kun matkustat kohti sijaintia. Kaikilla kuljettajillamme ja ajoneuvoillamme on valtuutetun viranomaisen lupa. 

Yksityiset vuokra-autot   

Yksityisajoneuvot ovat yksi suosituimmista palveluistamme, koska monet ihmiset varaavat tiettyjä päivämääriä ja aikoja, jolloin he tarvitsevat ajoneuvoa. Tämä on erityisen suosittua niille, joilla ei ole yksityisautoja ja tarvitsevat ajoneuvoa, joka voi viedä heidät määränpäähän. 

Nämä taksimme ovat myös lisensoituja, mutta niitä ei voi tervehtiä kadulla, koska ne on varattava, jotta voit ajaa ajoneuvolla. Yksityisiä vuokra-autojamme on saatavana erikokoisina ja -tyylisinä. Osa niistä mahtuu 4-6 henkilöön ajoneuvon tyylistä riippuen. 

Pikkubussit

Jos haluat koko perheesi sopivan yhteen ajoneuvoon, pikkubussimme ovat täydellinen valinta! Nämä ovat suuria yksityisajoneuvoja, joihin mahtuu 30 henkilöä. Tämä on myös ihanteellinen valinta, jos aiot juhlia ystävien kanssa. 

Pikkubussit ovat pienempiä versioita suurista julkisista linja-autoista. Siinä on samat yksi- tai pariovet, mutta mahtuu vähemmän ihmisiä. 

Johdon ja kuljettajan vuokraus

Tarvitsetko ajoneuvon erityistapahtumaan? Johtajamme ja kuljettajamme vuokraavat tietävät kuinka tehdä näyttelypysähdys sisäänkäynnille! Monet ihmiset katsovat sinua jo ennen kuin astut ulos ajoneuvosta. 

Johtomme ja kuljettajamme vuokraus on saatavilla juhliin, kuten häät, debyyttipallot ja paljon muuta. Tämän tyyppisten tapahtumien ajoneuvojen tulee olla ylellisiä ja riittävän suuria, jotta henkilö voi valmistautua sisälle. 

Mobiilisovellustaksit

Nykyään on paljon sovelluksia, joiden avulla voit varata taksin ja muita kuljetuksia. Taksi Harri Salo tarjoaa sinulle mahdollisuuden varata ja ajaa taksia samana päivänä! Sovelluksemme tarjoaa sinulle tavan varata ja tietää hinta heti. 

Limusiini

Limusiinit tunnetaan tyylikkyydestään ja hienostuneisuudestaan, joista monet ihmiset pitävät. Kun limusiini ajaa ohi, huomaat, että monet päät kääntyvät ainutlaatuisen tyylinsä takia. Monet ihmiset haaveilevat yhden ratsastamisesta, mutta voit tehdä sen vain silloin, kun sinun on mentävä erityiseen tapahtumaan. 

Limusiinityyppejä on erilaisia ​​riippuen tilaisuudesta, johon osallistut. Tässä ovat seuraavat limusiinit, jotka voit varata Taxi Harri Salosta:

Executive Sedans

Sedan voi olla edullinen, jos vuokraat ne yritykseltämme. Tämä on ihanteellinen rento kuljetusajoneuvo, jos sitä ajaa jopa 4 henkilöä. Porrasperämme varataan yleensä liike-elämän tarkoituksiin, esimerkiksi jos joku on noutettava lentokentältä. 

Vaikka sedanit näyttävät rennommilta ja yksinkertaisemmilta kuin muut limusiinit, siinä on silti paljon mukavuuksia, joita yhteinen auto ei voi tarjota. Siinä on mustat ulkopinnat ja sävytetyt ikkunat, joiden avulla voit tehdä vaikutelman missä tahansa. 

Ylellinen matkustaja-auto 

Oletko halunnut matkustaa tyylikkäästi? Ylellinen pakettiautomme mahtuu suurelle joukolle ihmisiä, jotka matkustavat yhdessä. Tällä ajoneuvolla on myös mustat ulkopinnat ja sävytetyt ikkunat, mikä antaa sille hienostuneen ilmeen. Jopa 11 henkilöä mahtuu sisälle, siksi tämä on ihanteellinen matkailuauto. 

Jos siellä on yli 11 henkilöä, voit varata kaksi luksusautoa, et koskaan tiedä, saatamme tarjota sinulle alennuksen!

Klassiset venytyslimusiinit

Klassiset venytyslimusiinit ovat yleensä paras ajoneuvo, kun nuoret menevät tapahtumaan, kuten tanssiminen tai kotiinpaluu. Se sopii erinomaisesti suurelle joukolle ihmisiä, jotka nuoremman sukupolven tapauksessa sopivat koko joukkueeseensa. Joustavaa limusiiniamme voidaan käyttää myös yritystarkoituksiin, kuten yritysjuhliin ja muihin tapahtumiin. 

Voit käyttää tätä ajoneuvoa myös nuorille tai poikamies- / poikavaimoille, jotta voit olla yhdessä ajoneuvossa kavereidesi kanssa ja pudottaa samppanjaa. Tässä ajoneuvossa on USB-portit, leveät LCD-näytöt ja ruokakaappi, joka on täynnä välipaloja ja viiniä. 

Stretch SUV

Stretch SUV on vähän samanlainen kuin limusiinit, mutta hienostuneen ulkomuodon sijaan tällä ajoneuvolla on tunne modernisoitumisesta. Se on myös varustettu kaikilla tarvitsemillasi mukavuuksilla, aivan kuten joustavissa limusineissa. 

Koska useimpia joustavia maastoautoja käytetään juhliin, huomaat, että niissä on strobovalot ja laserit, jotka lisäävät tehoa, kun musiikki soi taustalla. Siinä on laaja tila istumapaikoille, mikä tarkoittaa, että voit kutsua monia ystäviä sisälle!

Vuosikerta limusiini

Vanhoissa limousineissa on jotain, joka tuo sinuun hienostuneen puolen. Haluat tehdä itsestäsi edustavan ja ottaa ihmisten hengenvetoon. Vintage-limusineilla on tällainen maine, jos se tekee sinusta showstopperin juhlissa. Vuosikerta-limusiinin vuokraus ei ole halpaa, mikä on yksi syy, miksi ihmiset eivät unohda helposti niitä, jotka tulivat tapahtumaan ratsastamalla tällä kauniilla ajoneuvolla. 

Vaihdettava limusiini

Oletko koskaan ajatellut avoautoa ja limusiinia yhdessä? Voit nyt kokea yhden näistä jännittävistä ajoneuvoista taksilla Harri Salossa! Tämä on loistava valinta ajoneuvoon, jos haluat raitista ilmaa nauttien ystävien seurasta. Jos haluat tuntea auringon lämmön tai lämpimän tuulen, sinulla on vapaus kokea tämä, kun valitset avoauton limusiinin. Vaikka sää olisi vähän huono, sinulla on mahdollisuus pitää katto kiinni. 

Juhlaväylä

Yksi parhaista tavoista järjestää lopullinen juhla on tehdä se juhlaväylässä. Tässä ajoneuvossa on kaikki mukavat istuimet ja suuret tilat, joita voit käyttää tanssimiseen ja juhlimiseen ystävien kanssa. 

Juhlabussimme on varustettu juhlakoristeilla ja mukavuuksilla, kuten savukoneilla, juomialueilla ja vilkkuvaloilla.

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Taksi Harri Salo | Alarannantie 619 | 788005 ALAVUS 0400 555555 | auto-purkaamo@rocketmail.fi | www.harrisalo.fi