Autopurkaamo

MONIPUOLISIA AUTOPALVELUJA

AUTOPURKAAMO JA RENGASMYYNTI ALVUS

Olemme apunasi, kun haluat autosi pois rekisteristä. Tuodessasi autosi meille saat virallisesta vastaanottopisteestämme romutustodistuksen. Autopurkaamotoiminnan lisäksi myymme varaosia pääasiassa hyötyajoneuvoihin, kuten maasto- ja pakettiautoihin. Teemme myös rengasmyyntiä.

Virallinen romuautojen vastaanottopisteemme toimii yhteistyössä Kuusakoski Oy:n kanssa.

Autopurkaamo avoinna ma-pe klo 9.00-17.00

Ota yhteyttä! Harri Salo 4444 666 999, Mika Pyylampi 5555 666 999

Taksi Harri Salo: Autojen purkamispalvelut Taksi Harri Salo on

yksi tunnetuimmista kuljetuspalveluista Suomessa, ja se pyrkii antamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen ajokokemuksen. Haluamme antaa matkustajille vaivattoman seikkailun, kun he tutustuvat kauniisiin maisemiin täällä maassamme. Yrityksemme on toiminut vuodesta 2000, ja ajoammattilaisten tiimi auttaa yritystä tarjoamaan sinulle ansaitsemasi laadukkaan palvelun.

Taksimme ovat 100% turvallisia ajaa, koska huolto huolehtii siitä aina. Ajaminen kanssamme on huoletonta, koska kuljettajilla on kaikilla ammattilupa ja pitkä vuosikokemus. 

Meillä on lukuisia taksivalintoja, joista voit valita perheesi ja ystäväsi. Sen lisäksi, että tunnemme taksikuljetuspalvelustamme täällä Suomessa, hyväksymme myös autoja purettaviksi.

Autojen purkaminen

Äskettäin aloitimme omat autojen purkamispalvelumme, koska jotkut auton omistajat haluavat lopulta päästä eroon autoistaan. Tämä johtuu monista mahdollisista syistä, kuten taloudellisista ongelmista, onnettomuuteen joutuneista ajoneuvoista, joita ei voida korjata.

Kun olemme jo purkaneet auton, omistaja saa romutustodistuksen siitä, että hänen ajoneuvoaan ei ole enää saatavana. Yleensä, jos näemme, että muita osia voidaan vielä tallentaa, otamme ne varovasti ulos ja katsomme, mitä voimme tehdä.

Autojen ollessa täysin tuhoutuneita, me vain eroon niistä ja annamme omistajalle todistuksen heti. 

Tässä on joitain purkamispalveluita, joista omistajat voivat valita:

Auton purkuvaihtoehto 1

Tässä vaihtoehdossa asiakkaan auto on jaettu kahteen osaan takaistuinten tasolla. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen ihmisille, joiden autoissa on vähän vahinkoja. Tällä menetelmällä voimme säästää ajoneuvosta paljon osia, jotka voivat olla jälleenmyynnissä. Yleensä osat, jotka voimme säästää tai purkaa tämän vaihtoehdon aikana, ovat etu- ja takalasit, kattoikkuna, katon turvatyynyt ja seisontajarrun kaapelit.

Auton purkuvaihtoehto 2

Toisessa auton purkuvaihtoehdossa auton etupää poistettaisiin. Ohjauspyörän ja etuikkunan osat voidaan tallentaa tällä menetelmällä. Vaikka tämä menetelmä on vähemmän tehokas osien säästämisessä, voit silti hyödyntää tätä, jos auto ei ole vahingoittunut voimakkaasti. 

Auton purkuvaihtoehto 3

Tämä vaihtoehto on mukavin ja paras valinta niille, jotka haluavat myydä autonosia. Tässä vaihtoehdossa ajoneuvo on purettu kokonaan. Ensisijaisesti poistettavat osat ovat moottori ja vaihteisto, etu- ja takajousitus, etu- ja takaovet, huppu, tavaratilan kansi, lokasuojat ja muut tärkeimmät komponentit.

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Taksi Harri Salo | Alarannantie 619 | 788005 ALAVUS 0400 555555 | auto-purkaamo@rocketmail.fi | www.harrisalo.fi